Yeni Macbook Air'ın Özellikleri Sızdı!

Apple'ın hafta sonundaki özel etkinliğinde yeni Macbook Air modellerinin de duyurulması bekleniyor. Sızan bir ekran görüntüsü güncellenmiş cihazın işlemcisini gösteriyor.
Apple'ın 9 Mart tarihinde Yerba Buena Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliğinin ana konusu Apple Watch olsa da, Macbook Air serisinin de etkinlikte ele alınan konulardan biri olması bekleniyor. Uzun süredir merakla beklenen Retina Ekranlı Macbook Air'ın da "Spring Foward" etkinliğinde yer alacağı iddialar arasında.

Macbook Air için güncelleme zamanı
Öte yandan, Apple'ın mevcut 11 inç ve 13 inç Macbook Air ailesini de güncelleme zamanı geldi. En son geçtiğimiz yıl ilkbaharında Haswell işlemcilerle güncellenen cihazların, Broadwell mimarisine geçiş için doğru zamanı kolladıkları görünüyor.
1.6 GHz işlemci HD 6000 grafik
Sızan ekran görüntülerinde yer alan özellikler de yeni Macbook Air'da Broadwell işlemcilerin tercih edildiğini gösteriyor. 1.6 GHz saat hızında görünen Intel Core i5 işlemciye, HD 6000 grafik çözümü eşlik ediyor. Cihazdaki bellek türü ve miktarı ise mevcut seri ile aynı. Bakalım Macbook Air nasıl özelliklerle karşımıza çıkacak?

Haber kategorisi: